Klik jika anda bijak

Jangan lepaskan

30 Julai 2008

Perkenalan Saap

Renungan jarak jauh pemuisi kita, Saap 1

Senyuman penuh berinti Saap 2



Perkenalan saap. Dua rakan terbaik aku, aku paparkan pada gambar di atas. Mereka lah yang paling best aku rasakan, lebih2 dalam dunia persaapan dan kehidupan berteman, sporting sangat2. Aku sangat rindukan kenangan bersama mereka. Terutama dia akhir sesi sekolah menengah dulu. Sekarang mereka pun dalam proses berkerjaya. Alak cikgu sorang tu. Jangan main2, tengok pandangan jauhnya, pemuisi hebat juga itu. Kita kenalkan mereka sebagai Saap 1 dan Saap 2 saja k. Aku, Saap 3. Hahahahaahhahahaha…

26 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kaget aku sekejap....
aku tak sangka jd yang no 1 ehh...merapu saja ehhh

aNak GenTa berkata...

reply to:
>>kaget aku sekejap....
aku tak sangka jd yang no 1 ehh...merapu saja ehhh<< munni

hahahaha... kak bak kaget... kamulah nombor 1.... kami dua ara nombor 2 dan 3...

Tanpa Nama berkata...

andainya anda mengatakan anda adalah no 3.. sudah pasti yang 1 dan 2 adalah lebih hebat daripada anda... siapakah mereka sebenrnya??? nak tau gak eyh..........

aNak GenTa berkata...

reply to:
>>andainya anda mengatakan anda adalah no 3.. sudah pasti yang 1 dan 2 adalah lebih hebat daripada anda... siapakah mereka sebenrnya??? nak tau gak eyh..........<<

hahahahahaha... hebat lar... hebat dalam SAAP... em...

Tanpa Nama berkata...

salam....
nang kwn yg best thp giler la tok....????????????
hihihhiihhih

aNak GenTa berkata...

reply to:
>>salam....
nang kwn yg best thp giler la tok....????????????
hihihhiihhih<< pengunjung setia

w'salam. nang kawan best tahap giler. yang free hair ya, kwa sejak sekolah rendah smpey kinek tk... sebelum masok sekolah rendah dah rapat. kamceng gila2, nang xda malu2 gk antara satu sama lain. nang kedak adik beradik. kawan cmya lah yang paling penting dalam idup tk. wpun berlainan jantina, apa yang penting setiakawan dan saling percaya. dan elemen paling penting mun mok be my very close fren, understanding dan sporting... hehehe

Tanpa Nama berkata...

understanding kdak piney?
sporting kedak piney?
share2....

aNak GenTa berkata...

reply to:
>>understanding kdak piney?
sporting kedak piney?
share2...<< pengunjung setia

em, gney nak gambarkan ow... nang very good in these two elements... ok, macam ney orang yang ktk rasa nya understanding dan sporting lok?

Tanpa Nama berkata...

haha....
jawaih agei u...
ttgal...

aNak GenTa berkata...

reply to:
>>haha....
jawaih agei u...
ttgal...<< peruz

huhuhu... sapa lah sorang lagi tu?

Tanpa Nama berkata...

aton...
kn aton ara bestpren...
hehe...
saap no 4 gapar...
wakakaka

aNak GenTa berkata...

reply to:
>>aton...
kn aton ara bestpren...
hehe...
saap no 4 gapar...
wakakaka<< peruz

bak leput... alak gapar pun masok juga. maka tak tersenarai itu. hahahahaahahah... kamu pun boleh tahan juga... jgn nak eksendeng...

Tanpa Nama berkata...

mun kmk....org yg sporting...ny sama palak ngan kmk...tauk jiwa kmk...xpenah maok halang apa yg kmk maok..understanding bila org ya paham apa keputusan yg kmk polah...kira pia la....
ktk la?

aNak GenTa berkata...

reply to:
>>mun kmk....org yg sporting...ny sama palak ngan kmk...tauk jiwa kmk...xpenah maok halang apa yg kmk maok..understanding bila org ya paham apa keputusan yg kmk polah...kira pia la....
ktk la?<< pengunjung setia

lebih kurang macam ya juak. apa yang masing2 paham tentang dua elemen ya adalah lebih bersamaan dengan yang orang lain paham... hehehe...

blind_minx berkata...

hiii okk just let me xplen bout kawan yang best thp gila..
ok..pndgn sy,,,kwn yang best ialah..
kawan yang membuatkan kita slalu ketawa,,blom cakap apa2 lagi dah dunak alak ketawa ehh,,asal bertemu saja,,stat la tu...lepas tu...baru la...crita2 ehh...kongsi pengalaman,,pas tu,,gosip,,,haha tak slalu la...bak mei ehhh...huahua...
betol tak U,,,,eheh

aNak GenTa berkata...

betul tu blind minx... dan kawan yang best bg i ialah u... belom bercakap lagi sudah ketawa saja eh... makin masa col eh. belum memulakan perbualan, ketawa dahulu eh. rasa nak pecah perut kalau berjumpa dengan geng2 yang best ni. hahahaha... ditambah ara hey, cikgu ana hey... semakin menular kegilaan itu nanti... hahahahaha

blind_minx berkata...

hahaha,,,alak ketawa dulu ehh..memg harus,,,kalo dengar suara kamu tu U memg ehh,,,hehehe,,alak rindu macam nak ketawa ehh,,,hehe ...mkin kalau ada ara,aton,sapa lagi,,cikgu ana,,,mmm tapi kan U,,,ms 3 pom 5 memg best giler la...ngomong2kan,,,sepul nggak ada brita terus tu,..tapi,,sepul nda yen angai,,,hmm...

blind_minx berkata...

hahaha,,,alak ketawa dulu ehh..memg harus,,,kalo dengar suara kamu tu U memg ehh,,,hehehe,,alak rindu macam nak ketawa ehh,,,hehe ...mkin kalau ada ara,aton,sapa lagi,,cikgu ana,,,mmm tapi kan U,,,ms 3 pom 5 memg best giler la...ngomong2kan,,,sepul nggak ada brita terus tu,..tapi,,sepul nda yen angai,,,hmm...

aNak GenTa berkata...

ya... entah di mana sepul itu. memang macam dah lupa sama kita dia tu eh... ara belum macam bertandang ke sang pemikir ni kan...

kak kecik berkata...

kan ai bruk view ir blog...
p bruk start mok drop my komen...
alak in da senarai in ur blog juga we 2 munni owhh..
tak sngka lak...
hehehe..
yupss kwn perlukan sharing n caring that da point...mun da mslah mun pat tlong msti mok tlong..mun x pa peranan kita as a prenzz...

kak kecik berkata...

kpd sng pmikir yg kreatif..
urmm ai mok lalu lok..
hehehe...
alak mlm bruk pat g ur blog coz a lot mok bca..mun ikut dr dlu msti byk mok ckp2..klah munni..

kak kecik berkata...

klau da crita bru...
ckp k..
lak i g ur page..
n menyemak sama...n xsbar mok dgr stry bru...

aNak GenTa berkata...

hai kak kecik, dialu2kan kedatangan kak kecik. rindu sangat kat kak kecik kecik ni. kak kecik ni saap nombor dua dalam gmbr in the post eh. em, memang tersangat sporting lah dia ni, sepermainan sejak kecil lagi. nanti ada cerita baru, ada i gtau... daaa...

blind_minx berkata...

haii...u...baru lagi i bertandang dekat sini ehh,,,iii ara pun ada juga eh,,,,eheheh,,,apa la crita kamu berdua tu,,, oi i nak kongsi pengalaman ni ehh,,,tak best macm keja i tu eh,,,,tak minat lagi lak...i macm nak mencari keja lain lak,,,,tensen eh,,,tlg la,,,i u...how la diz....

blind_minx berkata...

haii...u...baru lagi i bertandang dekat sini ehh,,,iii ara pun ada juga eh,,,,eheheh,,,apa la crita kamu berdua tu,,, oi i nak kongsi pengalaman ni ehh,,,tak best macm keja i tu eh,,,,tak minat lagi lak...i macm nak mencari keja lain lak,,,,tensen eh,,,tlg la,,,i u...how la diz....

aNak GenTa berkata...

kenape tensen2 ni u... dah ada yang menjamin, sabar lah dulu....